Nimrooz
Vol.20, No. 982, May 30, 2008
سال بيستم - شماره ۹۸۲ - جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷
سرمربى تيم فوتبال چلسى اخراج شد
باشگاه چلسى انگليس، سه روز پس از شكست مقابل منچستر يونايتد در ليگ قهرمانان اروپا، اعلام كرد كه آورام گرانت، سرمربى مربى اسرائيلى اين تيم را اخراج كرده است.
سايت رسمى باشگاه فوتبال چلسى، شنبه چهارم خرداد ماه، خبر بركنارى آورام گرانت مربى ۵۳ ساله اسرائيلى اين تيم را اعلام كرد.
او كه هشت ماه پيش جايگزين خوزه مورينيو، سرمربى سابق چلسى شده بود، قراردادى چهار ساله با اين باشگاه امضا كرده بود.
چلسى روز پنجشنبه، دوم خرداد ماه در مسكو به مصاف تيم منچستر يونايتد رفت و سر انجام در ضربات پنالتى با نتيجه شش بر پنج شكست خورد و نايب قهرمان شد. اين تيم در فينال ليگ برتر انگلستان هم از قهرمانى بازماند.
با وجود پرسش هميشگى در مورد چگونگى موقعيت گرانت به عنوان يك دوست نزديك به رومان آبراموويچ، مالك تيم چلسى، نام او پس از آنكه تيم چلسى را براى نخستين بار به مرحله پايانى ليگ قهرمانان اروپا رساند مطرح شد.
او همچنين در ليگ برتر انگلستان، پيش از اين كه به مقام دوم رضايت دهد، منچستر يونايتد را براى رسيدن به مقام قهرمانى مجبور به پيكار تا آخرين روز بازى ها كرد.
در سايت رسمى تيم چلسى، در باره اخراج گرانت نوشته شده است: «باشگاه فوتبال چلسى تأييد مى كند كه آورام گرانت فقط تا امروز (شنبه چهارم خرداد ماه) مسووليت سرمربيگرى تيم را داشته است. اين تصميم در پى جلساتى دو روزه اتخاذ شده و همه در باشگاه فوتبال چلسى از آورام گرانت به دليل نقش او به عنوان سرمربى تيم از هنگام پذيرش مسووليت از سپتامبر سال گذشته، سپاسگزارند.»
در سايت چلسى همچنين نوشته شده است: «باشگاه چلسى تمام توان خود را براى انتخاب سرمربى جديد متمركز خواهد كرد و تا زمان اين گزينش، توضيحى در اين باره نخواهد داد.»
جاناتان لگارد گزارشگر فوتبال شبكه پنج راديو بى بى سى بركنارى اين مربى را قابل پيش بينى دانست.
او گفت: «گرنت واقعاً تجربه خيره كننده اى نداشت و نمى توانست پا جاى پاى ژوزه مورينيو بگذارد.»
آورام گرنت كه دوست نزديك رومن آبراموويچ، مالك باشگه چلسى است، در روز ۲۰ سپتامبر سال ۲۰۰۷ و پس از بركنارى ژوزه مورينيو سكان هدايت چلسى را در دست گرفت.
او كه قبل از پيوستن به چلسى در تيم پورتسموث فعاليت مى كرد، بعنوان مدير برنامه هاى فوتبال به باشگاه چلسى پيوست اما اين تصميم نارضايتى ژوزه مورينيو را در پى داشت.
با وجود آنكه تيم چلسى تحت هدايت آورام گرنت در رقابتهاى ليگ برتر انگلستان در فصل ۲۰۰۷-2008 تنها در دو مسابقه شكست خورد، اما عملكرد او مورد انتقاد طرفداران باشگاه چلسى قرار داشت كه معتقد بودند اين تيم تحت هدايت گرنت با هويت بازى نمى كند.
او همچنين بخاطر شكست خوردن از تاتنهام در فينال جام ليگ انگلستان (در ماه فوريه) نيز مورد انتقاد قرار گرفته بود.
آينده دستياران گرانت، يعنى استيو كلارك و هنك تن كاته هلندى، نيز نامشخص است. اگرچه مسئولان باشگاه هنوز صحبتى درباره موقعيت آنها نكرده اند.
رسانه هاى بريتانيايى پيش بينى مى كنند كه گرانت ممكن است به كار ادارى خود به عنوان مدير فوتبال در باشگاه چلسى بازگردد، مسووليتى كه او در زمان سرمربيگرى خوزه مورينيو به عهده داشت.
همچنين نام هائى چون فرانك رايكارد، سرمربى هلندى بارسلونا، روبرتو مانچينى، سرمربى اينتر ميلان و خوس هيدينك، سرمربى هلندى تيم ملى روسيه، در رسانه هاى بريتانيايى به عنوان جانشينان احتمالى آقاى گرانت مطرح شده اند.










پيروزى پر گل تيم ملى ايران مقابل سايپا





تيم ملى فوتبال ايران با پيروزى شش بر صفر بر تيم سايپا، نخستين بازى تداركاتى براى مسابقه با تيم ملى امارات را آسان پشت سر گذاشت.
در حضور ۲۰ هزار تماشاگر حاضر براى گشايش ورزشگاه على دايى اردبيل، ملى پوشان در هر نيمه با دو آرايش متفاوت به ميدان رفتند و در هر نيمه سه گل زدند.
تيم سايپا قهرمان فصل پيش ليگ برتر ايران و نماينده اين فصل در مرحله يكچهارم پايانى ليگ قهرمانان آسيا است كه روز جمعه سوم خرداد، به فاصله دو روز بعد از تساوى يك بر يك در زمين تيم الوصل امارات، به ديدار دستگرمى با بازيكنان برگزيده تيم ملى رفت. سرمربى موقت اين تيم فروزانى بود.
على دايى روز چهارشبنه در دبى براى آخرين بار سايپا را رهبرى كرد.
گلزنى گلزنان برتر ليگ ايران
در مسابقه اى كه بر روى زمين چمن مصنوعى انجام شد، محسن خليلى در نيمه نخست دو گل و هادى اصغرى در نيمه دوم، يك گل زدند تا پس از تساوى در صدر گلزنان ايران، در تيم ملى هم به رقابت خود ادامه دهند. در ۴۵ دقيقه اول گل ديگر را غلامرضا رضايى زد و در نيمه دوم ابراهيم صادقى و رضا عنايتى.
در نيمه نخست بيشتر بازيكنان با سابقه در تيم ملى حضور داشتند كه بازى ابراهيم ميرزاپور در درون دروازه و جواد نكونام در خط ميانى جلب نظر كرد.
در نيمه نخست بازيكنان زير به ميدان رفتند: ابراهيم ميرزاپور، هادى عقيلى، جلال حسينى، مجيد غلام نژاد، مجتبى شيرى، جواد نكونام، اندرانيك تيموريان، مجتبى جبارى، هاشم بيك زاده، غلامرضا رضايى و محسن خليلى.
بازيكنان تيم ملى در نيمه دوم: مهدى رحمتى، مرتضى اسدى، ستار زارع، حسين كعبى، محسن بنگر، محمد علوى، ابراهيم صادقى، احسان حاج صفى، محمدرضا خلعتبرى، رضا عنايتى و هادى اصغرى بودند.
ايران با دو تيم ديگر گروه خود به ترتيب با سوريه در تهران صفر بر صفر و با كويت در خانه حريف دو بر دو كرد. على دايى از مسابقه با كويت مسووليت سرمربيگرى تيم ملى ايران را به عهده گرفت.

ايران
صفحه اول
داستان
اقتصادى
طنز
از شما چه پنهان
از آنچه گفته اند
يك زندگى
مقاله ها
گزارش
گفتگو
بازتاب
جهان
ورزش
خاطرات
از لابلاى متون
آخر هفته
حوادث
علمى
فال هفته
روى خط آلمان
آرشيو روزنامه
آرشيو مقاله ها

•   ايران   •   صفحه اول   •   داستان   •   اقتصادى   •   طنز   •   از شما چه پنهان   • 
•   از آنچه گفته اند   •   يك زندگى   •   مقاله ها   •   گزارش   •   گفتگو   •   بازتاب   • 
•   جهان   •   ورزش   •   خاطرات   •   از لابلاى متون   •   آخر هفته   •   حوادث   • 
•   علمى   •   فال هفته   •   روى خط آلمان   • 

•    آرشيو مقاله ها   •    آرشيو روزنامه   •