Nimrooz
Vol. 19, No. 970, February 22, 2008
سال نوزدهم - شماره ۹۷۰ - جمعه ۳ اسفند ۱۳۸۶
«سياوش اوستا»
توحيدى طبرى افشاء مى كند
003906.jpg
عباسى
چنانچه هفته پيشن به آگاهى مهربان ياران رساندم، يكى از مشاوران فرهنگى و هنرى سفارت جمهورى اسلامى در فرانسه به صف اپوزيسيون پيوست.
وى استاد على توحيدى طبرى نام دارد كه خوشنويس و نقاش مى باشد. او سال ها پيش براى برگزارى چند نمايشگاه از كشور خارج شده و تقريباً از سال ۲۰۰۳ به عنوان مشاور هنرى سفارت مشغول به كار شده است و هر ماه حقوقش را توسط چكى از سفارت دريافت كرده است. وى جدا از نمايشگاه ها، كنسرت هاى بزرگى نيز به مناسبت هاى مختلف در كادر فرهنگى و همكارى هاى جمهورى اسلامى در فرانسه برگزار كرده و مهمانان اين برنامه ها آقايان مختاباد، عزت الله انتظامى، جمشيد مشايخى و دهها هنرمند ديگر بوده اند كه در كاخ ورساى و يونسكو و ديگر سالن ها اين برنامه ها برگزار شده است.
و اين روزها به بركت اينترنت به راحتى مى توان درباره هر كسى اطلاعات فراوانى به دست آورد.
با زدن توحيدى طبرى در گوگل و يا ويكى پديا به راحتى مى توان اطلاعات فراوانى درباره اين شخصيت به مردم پيوسته به زبان هاى مختلف به دست آورد. هفته پيش توحيدى طبرى براى نخستين بار بر صفحه تلويزيون جهان ظاهر شد و از فشار و سركوب ملت ايران و انواع جاسوسى هاى جمهورى اسلامى در خارج از كشور و محروميت هاى هنرمندان و ملت ايران از آزادى و رفاه و آسايش سخن گفت.
در برنامه يك ساعته اى كه با او داشتم و از پاريس و استوديوى تلويزيون مهر توسط پارس تى وى لس آنجلس مستقيماً در سراسر جهان پخش مى شد توحيدى طبرى پرده از اسرار بسيارى برداشت و وعده داد تا در برنامه هاى بعدى نيز با ما و ديگر ياران سخن بگويد.
على توحيدى طبرى در جهان هنرى فردى شناخته شده است. او كه عكاس حرفه اى نيز مى باشد فاش ساخت كه عكس هاى بسيارى در اختيار دارد از كسانى كه خود را اپوزيسيون جمهورى اسلامى مى دانند اما در مهمانى ها و محافل و جشن ها و مراسم آنها در سالن ها و اماكن دربسته شركت كرده و مى كنند.
وى از صرف ميليون ها دلار در ماه سخن گفت كه جمهورى اسلامى براى لابى سازى و اختلاف افكن ميان ايرانيان و... خرج مى كند.
خيلى طبيعى بود كه از استاد توحيدى طبرى بپرسم كه چگونه مى توان به او و افرادى چون او اعتماد كرد.
آيا مخالف شدن هاى اين چنانى نوعى نفوذ در اپوزيسيون خارج نيست. وى پاسخ داد چه اپوزيسيونى؟ جمهورى اسلامى به راحتى آب خوردن از زير و بالاى مدعيان اپوزيسيون خبر دارد و به همين دليل است كه توانسته است سال ها با همه جهانيان و به ويژه ايرانيان بازى كند.
البته براى من و بسيارى از ياران ما توحيدى طبرى شناخته شده است. او از سال ها پيش با مخالفان رسمى و اصلى جمهورى اسلامى پيوند داشت و كمك هاى شايان توجهى به مبارزه مردمى كرده است كه در فرصت هاى آنى در پى توافق خودش، من پرده از اين كارهاى مردمى برخواهم داشت.
www.awesta.net

ايران
صفحه اول
آگهى
داستان
طنز
از شما چه پنهان
از آنچه گفته اند
مقاله ها
گزارش
بازتاب
جهان
افغانستان
ورزش
روى خط المپيك
خاطرات
از لابلاى متون
حوادث
علمى
فال هفته
از رسانه ها
روى خط آلمان
آرشيو روزنامه
آرشيو مقاله ها

•   ايران   •   صفحه اول   •   آگهى   •   داستان   •   طنز   •   از شما چه پنهان   • 
•   از آنچه گفته اند   •   مقاله ها   •   گزارش   •   بازتاب   •   جهان   •   افغانستان   • 
•   ورزش   •   روى خط المپيك   •   خاطرات   •   از لابلاى متون   •   حوادث   •   علمى   • 
•   فال هفته   •   از رسانه ها   •   روى خط آلمان   • 

•    آرشيو مقاله ها   •    آرشيو روزنامه   •