براى جلوگيرى از شرارتهاى جمهورى اسلامى
رزمناو «آيزنهاور» به سوى آبهاى ايران حركت كرد
گزارش شده است كه از يك هفته پيش، رزمناو پيشرفته «آيزنهاور» به سمت آبهاى ايران به راه افتاده است.
به گزارش سرويس بين الملل «بازتاب»، «ديو ليندروف» در مقاله اى كه در سايت معتبر global research منتشر شده، نوشت: همان گونه كه هفته گذشته در مجله «Nation» پيش بينى كرده بودم، ناو دريايى هواپيمابر اتمى آيزنهاور به همراه نيروها و سرنشين هايش در تاريخ دوم اكتبر حركت خود را به سمت خليج فارس، آغاز كرده است. اين ناو احتمالا حدود ۲۱ اكتبر، هم زمان با دومين ناوگان مين ياب به حوالى ايران مى رسد.
به گفته برخى منابع نظامى، آرايش نيروهاى دريايى در حوالى ايران براى حمله هوايى به تجهيزات اتمى و مناطق نظامى و سيستم كنترل و فرماندهى در اين كشور است.
اين حركت مى تواند باعث ايجاد موجى از خشونت هاى نظامى در عراق، عربستان، كويت و ديگر نقاط عليه نيروهاى آمريكايى و خطوط لوله گازى و نفتى و وسايل حمل ونقل آنها شود. همچنين حركات ديگرى مانند مين گذارى تنگه هرمز و افزايش قيمت جهانى نفت، ممكن است رخ دهد، اما هدف واقعى اين جنگ جديد مى تواند تضمين كنترل جمهوريخواهان بر مجلس و سنا باشد.
به اين ترتيب، روشن است كه جمهوريخواهان، در حال از دست دادن كنترل خود بر مجلس نمايندگان هستند و حتى خطر از دست دادن سنا نيز آنان را تهديد مى كند، اما بوش نگران قربانى كردن كشورش يا مردان و زنان جوان آن و يا زندگى ميليون ها نفر ايرانى بى گناه نيست، بلكه تنها نگران انتخابات نوامبر است.
بايد گفت چنين جنگى، يك ديوانگى واقعى است و طرح ها پشت سر هم توسط ژنرال هائى كه تنها به نفر اول مملكت وفادارند نه قانون اساسى، تصويب مى شوند.
اين در حالى است كه ناو «Enterprise» هم كه از آن حملات موشكى به افغانستان شكل مى گرفت، براى تجديد قوا و تعويض نفرات، در حال بازگشت است و اگر پس از تجديد قوا دوباره اعزام شود، نشان مى دهد كه طرح هاى جدى در حال اجراست.