سوريه فالح المنصورى مدعى رئيس جمهورى جنوب ايران را به جمهورى اسلامى تحويل داد
به گزارش رسيده از هلند، از ۱۹ ماه مه ۲۰۰۶ تا ۱۹ اوت ۲۰۰۶ يك رشته برنامه مرتبط با منطقه جنوب ايران در رسانه هاى محلى و سراسرى هلند پخش گرديده كه در آنها شخصى كه خود را عدنان فالح المنصورى معرفى مى نمايد مدعى است كه ناحيه جنوب ايران از حدود بندر عباس بسوى فارس و مرزهاى اصفهان و مناطقى شامل لرستان و ايلام و خوزستان و بختيارى و كهگيلويه همگى شيخ نشينى به نام الاحواز را تشكيل مى داده اند كه تاريخ آن به ۴۰۰۰ سال پيش از ميلاد و شهر اور مى رسد و در سال ۱۹۲۵ شاه ايران اين منطقه را اشغال كرده است. وى ايرانيان عرب زبان را الاحوازى نام نهاده و شمار آنها را ۸ ميليون نفر اعلام مى كند.
بنا بر اين گزارش، اين مطالب طى سه ماه گذشته دست كم ۱۱ بار در شبكه هاى تلويزيونى و ۳ بار در ايستگاه هاى راديويى و چندين بار در روزنامه هاى هلندى پخش و نشر گرديده است. عدنان المنصورى پسر يكى از درجه داران پيشين ارتش ايران به نام فالح عبدالله المنصورى است كه در حين جنگ ايران و عراق يعنى در سال ۱۹۸۷ به رژيم صدام حسين پناهنده شد و پس از اقامت در بغداد به عنوان پناهنده به شهر ماستريخت هلند منتقل شد. وى در هلند بخاطر فعاليت هايش در زمينه همكارى با سازمان عفو بين الملل و تأسيس گروهى به نام سازمان آزاديبخش الاحواز از سوى ملكه هلند نشان افتخار و درجه اورانيه- ناساو دريافت كرد كه از بالاترين درجات افتخار كشور هلند است.
عبدالله المنصورى كه به دست داشتن در بمب گذارى هاى سال ۲۰۰۵ در شهر اهواز كه به قول رسانه هاى هلند به كشته شدن ۲۰ تن و زخمى شدن ۲۰۰ نفر انجاميد، نيز متهم است. بنا به ادعاى رسانه هاى هلندى، المنصورى به تازگى طى سفرى به سوريه مفقود شده است و همين مسئله انگيزه اى شده براى پخش برنامه هاى ياد شده كه در آن نقشه هائى جعلى، مكرراً بر صفحه هاى تلويزيونى هلند نقش مى بندد و در آن بخش بزرگى از نيمه جنوبى ايران نام «الاحواز» به خود گرفته و كشورى جدا خوانده مى شود و در آن خليج فارس با نام جعلى خليج عرب خودنمايى مى كند. گشت و گذارى در مطالب هلندى روى اينترنت نشان مى دهد كه بسيارى از هلندى زبانان ناآگاه به پيروى از اطلاعات ذكر شده در رسانه هايشان حتى در وبلاگ هاى خود از ايرانيان عرب زبان به عنوان اعراب احوازى ياد مى كنند.
رسانه هاى هلندى از آنجا كه خانواده المنصورى ساكن هلند هستند اين مسئله را مسئله اى محلى قلمداد كرده و براى نمونه روزنامه فولكس كرانت كه از پرتيراژترين و مهم ترين روزنامه هاى هلند است در شماره شنبه ۱۹ اوت ۲۰۰۶ خود بخش اعظم صفحه دوم قسمت خبرهاى داخلى را به اين موضوع اختصاص داده و همان صحبت ها و آمارهاى پيشگفته را از نو تكرار نموده و به زعم خود از اين طريق اذهان عمومى مردم هلند را نسبت به تاريخچه و وضعيت نيمه جنوبى ايران روشن نمود!
بنا به گزارش روزنامه فولكس كرانت، فالح عبدالله المنصورى رئيس جمهور تبعيدى جمهورى الاحواز (نيمه جنوبى ايران) لقب دارد و عكس او همراه با پرچم الاحواز در خانه همه «الاحوازيان» (كه به قول اين گزارش ۸ ميليون نفر هستند) بر ديوار اتاق ها نصب شده است و در جنوب ايران شخصى معروف تر از او وجود ندارد. در گزارش مفصلى كه در تاريخ ۲۲ ژوئيه در پربيننده ترين برنامه شبكه يك هلند يعنى برنامه نت ورك ۷ پخش شد خانم ر. يونس-بوس از وزارت امور خارجه هلند بر روى موضوع افزودن فشار سياسى بر ايران تأكيد كرد و هانس فان بالن از نمايندگان حزب مردمى آزادى و مردم سالارى (ف. ف. د) در پارلمان هلند كه يكى از طرفداران سياست خارجى بوش، رئيس جمهور آمريكا نيز هست از جنوب ايران با نام عربستان نام برد و در اين گزارش در لابلاى سخنان او ناحيه مربوطه را بزرگتر از گذشته و شامل استان هاى بوشهر، فارس، لرستان و غيره نشان دادند.
اين گونه گزارشات در چند روز گذشته از تلويزيون سراسرى هلند پخش شده و هنوز زمان پايان اين موج تبليغاتى در رسانه هاى هلند مشخص نيست و مى تواند هفته ها و ماه ها ادامه يابد.
به گزارش خبرنگار «بازتاب» ، فالح عبدالله المنصورى، رئيس «سازمان آزاديبخش الاحواز!» كه خواهان جدايى خوزستان از ايران و مظنون به دست داشتن در بمب گذارى هاى اهواز است، هنگام عزيمت به سوريه توسط مقامات سورى دستگير شده و گفته مى شود كه مقامات سورى او را به ايران تحويل داده اند.
اما از آنجا كه المنصورى پناهندگى سياسى از كشور هلند دارد، دولت هلند و رسانه هاى خبرى و همچنين سازمان عفو بين الملل به بهانه نقض حقوق بشر در دستگيرى وى، جو تحريف تاريخ و جغرافياى ايران را سازماندهى كرده اند.
جالب آن است كه كه حمايت ها از «المنصورى» در حالى صورت مى گيرد كه وى تبعه ايران نيز محسوب مى شود و با گذرنامه ايرانى به سوريه سفر كرده است.