Nimrooz
Vol. 18, No. 902, October 6, 2006
سال هيجدهم - شماره ۹۰۲ - جمعه ۱۴ مهر ۱۳۸۵
بازداشت يك ايرانى مقيم كانادا در امريكا
يك مرد ايرانى مقيم ونكوور كه براى خريدارى يك فن آورى صنعتى به تگزاس در آمريكا سفر كرده بود، حدود دو هفته پيش از سوى مقام هاى پليس آمريكا دستگير شد.
اين مرد ايرانى تبار كه شركت بازرگانى خود را در سال ۲۰۰۵ در ونكوور به ثبت رسانده، متهم است با نقض روابط بين المللى قدرت هاى اقتصادى بزرگ قصد داشته اين فن آورى را كه گفته مى شود در ساختارهاى بناهاى عظيم و تاسيسات صنعتى و هسته اى به كار برده مى شوند، به ايران صادر كند.
به ادعاى مقامات قضائى دادگاه تگزاس سيدعبدالقاسم روحانى افتخارى ۴۴ ساله درصدد بوده است از يك شركت مستقر در تگزاس فن آورى تجهيزات لوله و فلز خريدارى كند.
رسانه هاى كانادا خبر دادند اين مرد ايرانى در حالى كه براى آموزش چگونگى استفاده از اين فن آورى ۷۲ هزار دلارى عازم دفتر اين شركت آمريكايى در تگزاس بوده، از سوى مقامات پليس دستگير شده است.

نمايندگان مجلس خواهان تغيير ساعت رسمى كشور شدند
جمعى از نمايندگان مجلس شوراى اسلامى طرحى را آماده كرده اند كه بر اساس آن ساعت رسمى كشور در شش ماه اول سال تغيير خواهد كرد.
ارائه دهندگان طرح مى گويند براساس بررسى هايشان تغيير نكردن ساعت رسمى كشور در شش ماهه اول سال جارى نتيجه مطلوبى به همراه نداشت و هزينه هاى مضاعفى را براى دولت به همراه داشت.
سيستم تغيير ساعت رسمى در شش ماه اول سال بدليل استفاده بيشتر از انرژى و روشنى خورشيد سبب مصرف كمتر انرژى برق مى شود.

بازداشت يك زوج مسيحى توسط نيروهاى لباس شخصى
نگرانى ها درباره وضعيت يك زوج مسيحى به نام هاى فرشته ديباج و امير منتظمى كه از حدود يك هفته پيش در مكان نامشخصى در بازداشت به سر مى برند، در حال افزايش است.
گزارش ها حاكى است اين دو را مأموران امنيتى سه شنبه گذشته در منزلشان در شهر مشهد بدون اعلام دليل و اتهام بازداشت كردند. خانواده فرشته ديباج دختر كشيش مهدى ديباج كه چند سال پيش به قتل رسيد، مى گويند به وى حتى اجازه داده نشد با دختر شش ساله اش تماس تلفنى بگيرد.
عيسى ديباج برادر فرشته ديباج در مصاحبه با راديو فردا گفت: صبح روز ۲۶ سپتامبر چند مأمور لباس شخصى وارد آپارتمانشان شدند، شروع كردند به بررسى وسايل منزل و ضبط آنها و از امير و فرشته هم خواستند كه همراهشان بروند و پس از دوندگى فراوان متوجه شديم اينها از سوى اطلاعات دستگير شدند و هيچ اتهامى هم تاكنون عنوان نشده.
عيسى ديباج مى گويد با روى كار آمدن دولت جديد مجددا فشار بر مسيحيان در ايران افزايش يافته است.

اعتراض به محكوميت يك توليدكننده تى شرت در آلمان
در آلمان در پى محكوم شدن يك توليدكننده تى شرت كه سمبول و نماد نازى ها را به گونه اى تحقيرآميز بر توليدات خود آورده است، احزاب و تشكل هاى سياسى و حتى وزير دادگسترى آلمان نسبت به صدور اين حكم اعتراض كردند.
شخص متهم روى تى شرت هاى خود مشتى را تصوير كرده است كه سمبول نازى ها را در هم كوبيده است. اين فرد به پرداخت سه هزار و ۶۰۰ يورو مجازات نقدى محكوم شده است و اين در حالى است كه دادستانى يك جريمه نقدى شش هزار يورويى برايش درخواست كرده بود.
رهبر حزب سوسيال دموكرات آلمان حكم دادگاه شهر اشتوتگارد را رد كرده و گفت: بايد ميان تحقيركردن نازى ها و تبليغ براى اين گروه تفاوت قائل شد.
كلوديا روت رهبر حزب سبزهاى آلمان نيز معتقد است نمايش در هم كوبيدن سمبول نازى ها نبايد به منزله جانبدارى از مرام و مسلك اين گروه فاشيستى تلقى شود.

روزه گرفتن براى كاهش وزن در ميان دختران ايران
گزارشگر خبرگزارى آلمان در گزارشى به موضوع روزه گرفتن در ماه رمضان پرداخته است.
اين گزارشگر به سميرا دانشجوى تهرانى و دوستانش اشاره مى كند كه تصميم گرفته اند با استفاده از اين فرصت مذهبى به اهداف ديگرى هم برسند بخصوص وزن اضافى جمع شده دور كمر و باسن خود را از بين ببرند.

ايران
تحقيق
صفحه اول
داستان
جدول
طنز
از آنچه گفته اند
مقاله ها
گزارش
بازتاب
جهان
شعر
خاطرات
خبرهاى كوتاه
آخر هفته
حوادث
فال هفته
از رسانه ها
روى خط آلمان
آرشيو روزنامه
آرشيو مقاله ها

•   ايران   •   تحقيق   •   صفحه اول   •   داستان   •   جدول   •   طنز   • 
•   از آنچه گفته اند   •   مقاله ها   •   گزارش   •   بازتاب   •   جهان   •   شعر   • 
•   خاطرات   •   خبرهاى كوتاه   •   آخر هفته   •   حوادث   •   فال هفته   •   از رسانه ها   • 
•   روى خط آلمان   • 

•    آرشيو مقاله ها   •    آرشيو روزنامه   •