|
|
|
|
|
رسوايى شاهزاده قطرى، از خيابان هاى لندن تا ساحتمان هاى چك
در اين هفته سايت بازتاب از رسوائى يك شاهزاده قطرى در جمهورى چك خبر داد، خبر بازتاب كه به نقل از بى بى سى آورده شده بود در بين بينندگان آن سايت از آن جهت مورد توجه بود كه چند بيننده، مسئولان سايت را حواله دادند به رفتارى كه فرزندان آقازاده ها در جمهورى اسلامى با دختران و پسران جوان در اروپا دارند، اول خبر را بخوانيد و بعد نظر كاربران را ببينيد
|
|
|
|
|
|
|
گرايش پناهجويان مردود در آلمان به مسيحيت براى پرهيز از اخراج
همپاى سخت تر شدن مقررات پناهندگى در آلمان بر شمار پناهجويان بلاتكليف افزوده شده است، هر چند كه از شمار كل پناهجويان روز به روز كاسته مى شود. برخى از پناه جويانى كه تقاضاى آنها رد شده، از جمله ايرانيان، براى اينكه به كشور خود بازگردانده نشوند، چندى است كه به مسيحيت مى گروند. اگر چه وضع و موقعيت ايرانى ها نسبت به اتباع ديگر كشورها براى پذيرفته شدن در آلمان تا اندازه اى بهتر است، ولى روزى نيست كه خبر مربوط به بازگرداندن اجبارى ايرانى ها به چشم نخورد.
گزارش يك شبكه تلويزيونى آلمانى حاكى است كه هزاران پناهجو، از جمله ۶۰۰ پناهجوى ايرانى از سوى يك كشيش آلمانى به نام وينفريد كالا به مسيحيت پيوسته اند و اگر به كشور خود بازگردند، با خطر مرگ روبرو مى شوند. تهيه كنندگان اين گزارش تلويزيونى با گروهى از ايرانيان مهاجر در شمال آلمان مصاحبه كردند. يك جوان به نام امان از كردستان از نبود آزادى در ايران و شكنجه شدن خود سخن مى گويد و مى افزايد حالا كه به مسيحيت گرويده اگر به ايران برگردد با مجازات مرگ روبرو مى شود.
|
|
|
|
|
اعتصاب غذاى ۴۲ روزه پناهجويان ايرانى در هلند در اعتراض به اخراج
دولت هلند به تازگى اردوگاه هائى مخصوص اخراج پناهجويان از اين كشور برپاكرده است. پناهجويان فرستاده شده به اين كمپ ها دوماه فرصت دارند تا داوطلبانه به كشورشان باز گردند. در اعتراض به اين سياست پنج تن از پناهجويان ايرانى از ۴۲ روز پيش دست به اعتصاب غذا زدند.
احمد پورى مسئول سازمان پناهندگى پرايم در هلند مى گويد: يك عده محدودى را مى برند به زندان كه به بقيه نشان دهند تازه بعد از اينجا كارتان به زندان ختم مى شود. ديروز در جلو مجلس تظاهراتى را سازماندهى كرديم و در آنجا سه حزب هلند براى ما سخنرانى كردند و وزير كشور سابق هلند گفت كه خودش كمپ ها را ديده است و شرايط آنجا غيرانسانى است و قول دادند در مجلس دنبال اين مسأله را بگيرند. به هر حال ما به آن نقطه اى رسيديم كه دولت ناچار شده كه به وضع اين افراد رسيدگى كند.
|
|
|
|
|
رسوايى شاهزاده قطرى، از خيابان هاى لندن تا ساحتمان هاى چك
در اين هفته سايت بازتاب از رسوائى يك شاهزاده قطرى در جمهورى چك خبر داد، خبر بازتاب كه به نقل از بى بى سى آورده شده بود در بين بينندگان آن سايت از آن جهت مورد توجه بود كه چند بيننده، مسئولان سايت را حواله دادند به رفتارى كه فرزندان آقازاده ها در جمهورى اسلامى با دختران و پسران جوان در اروپا دارند، اول خبر را بخوانيد و بعد نظر كاربران را ببينيد
تاخت و تاز يك شاهزاده ثروتمند قطرى در بخش هاى مختلف اروپا و جرايم متعدد وى، باعث به وجود آمدن رسوايى براى اين شيخ نشين شده است.
به گزارش «بى.بى.سى»، «حميد بن عبدالثانى»، شاهزاده قطرى، در تاريخ ۳۰ مى در «پراگ» به جرم تجاوز به چهار دختر جوان، محكوم به سى ماه حبس شد.
اين در حالى است كه قاضى چكى، بازگرداندن وى به كشورش را براى محاكمه رد كرده بود.
شاهزاده الثانى به خاطر روابط جنسى با چهار دختر زير پانزده سال، طى سال هاى ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۴ مجرم شناخته شد. وى سال گذشته دستگير شد و ده ماه را تحت نظارت در انتظار محاكمه گذراند؛ ماجرا در پى بازگو كردن اين مسائل توسط يكى از دخترها به مادرش آشكار شد.
گفتنى است، اين شاهزاده كه به عنوان يك شهروند چك در جمهورى چك زندگى مى كرده، داراى مصونيت ديپلماتيك نيز نيست. دادستان پراگ، وى را متهم كرده كه به مادران اين دخترها پول مى داده تا دختران خود را به آپارتمان وى ببرند. وى در ازاى اين كار به هر كدام از اين زن ها، مبلغ ۱۰۰۰ كرونا غرامت پرداخته است.
«پاول نميچ»، وزير دادگسترى چك، در ماه آوريل، پس از اين كه دولت قطر به وى تضمين داد تا شاهزاده را حتما در قطر محاكمه كند، با انتقال وى به كشورش موافقت كرد، اما دادستان دادگاه اين مسئله را نپذيرفته و وى را در پراگ محاكمه كرد.
چند ماه پيش نيز شبى در لندن، شاهزاده به همراه سه جوان قطرى ديگر به خاطر اختلالات رفتارى ناشى از مصرف الكل، بازداشت و از ورود به كلوپ هاى شبانه لندن محروم شدند.
شاهزاده الثانى كه در انگليس تحصيل كرده است، بيشتر اوقات تابستان خود را در لندن مى گذراند.
سايت «اسلام آنلاين» نيز با انتشار بيانيه اى، اين حركات را محكوم كرده و گفت: «خداوند هرگونه رابطه جنسى نامشروع را به ويژه با هم جنس، ممنوع كرده و حتى مجازات سنگين ترى براى آن در نظر گرفته است».
نظرات كاربران:
سلام
ميخواستم بگويم چرا آنقدر راه دور ميرويد در كنار كشور عزيزمان فرزندان مسئولين نظام در دانشگاه هاى امارات دبى و عجمان در حال تحصيل هستند و مسائل ديگر كه بازگويى آنها جاى تاسف دارد. يك سئوال مطرح ميشود يك كارمند و اصلا مسئول دولتى چقدر حقوق ميگيرد كه فقط ساليانه در حدود ده ميليون تومان فقط شهريه ميدهند و در حدود ده ميليون تومان هم شهريه اقامت. اين پولها از كجا مى آيند. آقاى دكتر احمدى نژاد اگر ميخواهى خدمتى كنى جلوى اين مسئولين بى وجدان و روباه صفت را بگير.
با سلام
اين آقا زاده هاى ايرانى هم در خارج از كشور دست كمى از شاهزاده هاى قطرى ندارند! فقط براى اينكه آبرو ريزى نشود صدايش را در نمى آورند... پدر من مأمور دولت در آلمان است و با فرزندان مأمورين سابق دولت كه براى تحصيل در اينجا هستند و همين طور فرزندان مأمورين فعلى دولت در ارتباط هستم، صد رحمت به ايرانيهايى كه اينجا متولد و بزرگ مى شوند.... اين آقا زاده ها كه با تربيت مدارس ايران براى تحصيل در دانشگاه اينجا و در خوابگاههى دانشجويى زندگى مى كنند وضعشان خيلى خرابتر است....نمى توانم سمت سابق پدر يكى از اين پسرها را بگويم، چون بلافاصله ايشان را كه الان در ايران مشغول كار در دولت هستند، خواهيد شناخت، ولى همين پسر هر چند وقت يكبار با دختر جديدى (آلمانى) در نزديكى خوابگاهش ديده ميشود... و اين موضوع باعث تذكر بعضى از سفارتيها به او شده ولى كسى جرأت صدا در آوردن ندارد!
|
|
|
|
|
ناآرامى در حرم معصومه (قم)
حضور برخى از طرفداران آيت الله شيرازى در حرم حضرت معصومه، به ناآرامى منجر شد.
بنا بر اين گزارش، سه شنبه شب گذشته، جمعى از اعراب از مقلدان و طرفداران آيت الله سيدمحمد شيرازى، بر سر مزار وى حضور مى يابند؛ آرامگاه آيت الله شيرازى در حرم حضرت معصومه، از يك ماه پيش و با راه اندازى صحن جديد حرم در بخش زنانه صحن آينه قرار گرفته است.
ساعت ۳۰:۲۲ كه مأموران حرم، قصد داشتند حرم را تخليه كنند، با واكنش اين افراد روبه رو مى شوند.
گفته مى شود، برخى از زنان عرب حاضر در صحنه كه به صورت خود پوشيه زده بودند، شعارهايى بر ضد مسئولان جمهورى اسلامى سر دادند كه مأموران انتظامات، با آنان برخورد كردند.
براساس گزارش هاى رسيده مأموران انتظامى حرم، بلافاصله درهاى مشرف به مركز حرم را بسته و عوامل ناآرامى را به ايوان آينه هدايت كردند.
به گفته برخى منابع، مأموران امنيتى قم نيز با حضور در محل، با اين افراد برخورد كرده اند.
برخورد با اين افراد، بازتاب هائى در رسانه ها و به ويژه رسانه هاى عربى داشته است؛ از جمله بيت مرحوم آيت الله شيرازى، با صدور بيانيه اى از بازداشت برخى از زنان منسوب به اين بيت و انتقال آنان به زندان خبر داده است.
گفته مى شود، اين افراد تا دو روز در بازداشت بوده و سپس آزاد شده اند.
آيت الله سيدمحمد شيرازى كه در سال ۷۹ درگذشت، مقلدانى در كربلا دارد و بسيارى از اعراب مقيم قم نيز از مقلدان و طرفداران او هستند.
پيش از اين نيز، برخى تنش ها ميان طرفداران او با مأموران ايرانى رخ داده بود.
گفته مى شود، با افزايش سفر زايران عراقى به ايران، به نظر مى رسد، عده اى در پى دامن زدن به اختلافات و تنش هاى عربى، فارسى در ميان شيعيان و مقلدان مراجع تقليد هستند.
|
|
|
|