Nimrooz
Vol. 17, No. 846, August 12, 2005
سال هفدهم - شماره ۸۴۶ - جمعه ۲۱ مرداد ۱۳۸۴
خودفروش ۲۰ ساله ايرانى، بالاترين مقام قضائى سوئد را به دام انداخت
عامل يكى از بزرگ ترين رسوايى هاى قضائى سوئد تاكنون، يك پسر بيست ساله و خودفروش مهاجر است.
به نوشته سايت استكهلميان، «حسن م» بيست ساله كه با مادر خود در محله «باگار موسن» استكهلم زندگى مى كند و دانش آموز دبيرستانى است، به خاطر مشكلات مالى، تصميم مى گيرد كه از طريق تن فروشى به مردان مسن، كسب درآمد كند. او روى صفحه گفت وگو (چت) يكى از سايت هاى بزرگ همجنسگرايان سوئد، با استفاده از نام «يوسف» ، مشتريان خود را پيدا مى كرد اما هنگامى كه يكى از مشتريان ۳۰ ساله او پس از سكس با وى از پرداخت پول خوددارى مى كند، حسن روز ديگرى به منزل او رفته، وى را در دستشويى منزلش در محله «تيره س او» استكهلم زندانى مى كند و سپس در ازاى اجرت پرداخت نشده خود، پول، كامپيوتر پرتابل و تلفن همراه او را سرقت مى كند.
«حسن م»، سرانجام توسط پليس رديابى و بازداشت شد. در جريان بررسى همين پرونده، هويت ديگر مشتريان او در ليست تلفنى موبايل وى فاش شد.
در ميان ليست تلفن موبايل حسن، شماره تلفن و نيز پيام تبادل شده بين او و يكى از بلندپايه ترين قضات سوئد، به دست پليس افتاد و ماجرا به يكى از بزرگ ترين رسوايى هاى قضائى كه تاكنون در سوئد رخ داده است تبديل شد.
قاضى بلندپايه ديوان عالى سوئد كه احكام وى در كل سيستم قضائى كشور، خط مشى به شمار مى رود، قانون را شكسته و از يك پسر دبيرستانى بيست ساله، سكس خريده است. همچنين افشاى اين موضوع كه اين قاضى، خود در قضاوت براى چندين پرونده سوءاستفاده جنسى از كم سالان شركت داشته و احكام ملايمى در اين موارد صادر كرده است، ابعاد اين رسوايى را چند برابر كرد.
سرانجام قاضى «ليف تور شون» ، يكى از شانزده قاضى عضو ديوان عالى كشور سوئد كه بالاترين سمت قضائى ممكن در اين كشور به شمار مى رود متهم شد كه با پرداخت پول به حسن يك دانش آموز دبيرستانى بيست ساله از وى سكس خريدارى كرده است. اين قاضى بلندپايه سوئدى، نخست منكر خريد سكس شد، اما شواهد موجود و ابعاد فوق العاده گسترده اى كه افشاى خريد سكس از يك دانش آموز دبيرستانى توسط يكى از بلندپايه ترين قضات سوئد در مطبوعات اين كشور راه پيدا كرد سرانجام وى را وادار به اقرار ساخت.
«ليف تور شون» ، قاضى ۵۹ ساله و بلندپايه ديوان عالى كشور سوئد، آبرو و سابقه يك عمر خدمت در سيستم قضائى سوئد را در ازاى سكس با يك پسر دانش آموز بيست ساله مهاجرتبار، به باد داد. او محكوم به پرداخت ۴۲.250 كرون جريمه نقدى شد و اين خطر وجود دارد كه شغل خود را براى هميشه از دست بدهد.
جزئيات اين رسوايى (البته بدون اشاره به مهاجر بودن نوجوان بيست ساله) به صورت گسترده اى در مطبوعات سوئد، بازتاب پيدا كرد و اين قاضى بلندپايه، مجبور شد كه از شر خبرنگاران مطبوعات و تلويزيون سوئد كه به صورت ۲۴ ساعته در خارج از منزلش كشيك او را مى دادند، براى مدتى سوئد را ترك كند.

صفحه اول
اقتصادى
طنز
از شما چه پنهان
از آنچه گفته اند
انگليس
خواندنى ها
اينترنت و وبلاگ
مقاله ها
جدول
گزارش
بازتاب
جهان
ايران
افغانستان
داستان
تاريخ
شعر
خاطرات
از لابلاى متون
آخر هفته
حوادث
خانواده
فال هفته
روى خط آلمان
آرشيو روزنامه
آرشيو مقاله ها

•   صفحه اول   •   اقتصادى   •   طنز   •   از شما چه پنهان   •   از آنچه گفته اند   •   انگليس   • 
•   خواندنى ها   •   اينترنت و وبلاگ   •   مقاله ها   •   جدول   •   گزارش   •   بازتاب   • 
•   جهان   •   ايران   •   افغانستان   •   داستان   •   تاريخ   •   شعر   • 
•   خاطرات   •   از لابلاى متون   •   آخر هفته   •   حوادث   •   خانواده   •   فال هفته   • 
•   روى خط آلمان   • 

•    آرشيو مقاله ها   •    آرشيو روزنامه   •