با نهايت تأسف آگاه شديم كه منوچهر سپهبدى يكى از ديپلمات هاى شايسته وزارت امورخارجه هفته پيش در تهران بدرود زندگى گفته است.
وى به سال ۱۳۰۱ در تهران به دنيا آمد و پس از طى تحصيلات ابتدائى و متوسطه و گرفتن ليسانس از دانشكده حقوق دانشگاه تهران وارد خدمت وزارت خارجه شد و اولين مأموريت خارجى او وابسته و سپس دبير سفارت در كلن بود و سپس با مقام دبير اولى به سفارت شاهنشاهى در توكيو اعزام شد و پس از بازگشت به ايران و خدمت در ادارات داخلى به ترتيب در مأموريت هاى خارج به عنوان معاون سركنسولگرى در ژنو، رايزن سفارت در واشنگتن، سركنسول در بغداد، سركنسول در كراچى و سرانجام از آذرماه سال ۱۳۵۰ تا اسفند ۱۳۵۵ به عنوان نخستين سفير ايران در بحرين انجام وظيفه نمود و آخرين سمت وى در وزارت امورخارجه قبل از وقوع انقلاب اسلامى مديريت كل امور اقتصادى بود.
منوچهر سپهبدى وابسته به خاندان «سپهبدى» بود كه شمارى از آنها در وزارت امورخارجه مقامات حساسى را احراز كردند. عمومى او مرحوم انوشيروان خان سپهبدى بود كه در دوران سلطنت پهلوى اول و دوم چند بار وزير و بارها در كشورهاى مختلف سفير بود. وى برادر پرويز سپهبدى سفير اسبق ايران در يونان و پسر عموى فرهاد سپهبدى آخرين سفير رژيم شاهنشاهى در مراكش بود.
نيمروز فقدان اين ديپلمات شايسته را به خاندان سپهبدى به ويژه آقاى پرويز سپهبدى برادر آن روانشاد صميمانه تسليت مى گويد.