سازمان حمايت از پناهجويان (پروآزول) اعلام كرد كه در دولت سوسيال دموكرات ها و سبزها بالاترين حق كشى در زندگى پناهندگان انجام شده و آنچه اين دولت به مورد اجراء گذاشته غير انسانى و غير قانونى بوده است. با توجه به اين نكته كه ورود پناهجو به آلمان بسيار كم شده به نظر مى آيد كه رفتار خشن مأمورين دولت و سازمان ها نسبت به تازه واردين باعث اين كاهش شده است كه در تاريخ آلمان بى سابقه مى نمايد.
اين سازمان در گزارش خود اضافه كرده، در سال گذشته فقط تقاضاى پناهندگى ۲۰۶۷ نفر قبول شده و اداره پناهندگى و مهاجرت سختگيرى هاى خود را بيشتر كرده است. عجيب تر اين كه دولت آلمان پناهندگى ۱۴۹۷۲ نفر را كه در سال هاى گذشته قبول شده و در اين كشور زندگى مى كنند، پس گرفته كه در تاريخ سياست اتحاديه اروپا بى سابقه بوده است.
در گزارش تكان دهنده سازمان حمايت از پناهندگان آمده است اين عمل غيرانسانى دولت آلمان تاكنون حتى براى كشورهاى اتحاديه اروپا بى سابقه است و آلمان با مقايسه با ديگر اعضاء اتحاديه غير انسانى ترين آنها است زيرا تاكنون سابقه ندارد كه كشورى بدينگونه نسبت به پناهجويان خشن رفتار كند و قبولى پناهندگى و تعداد زيادى از آنها را يك جا پس بگيرد.
دستگيرى ۳تن از انصارالاسلام
كاى نم دادستان كل آلمان در شهر كارلسروهه اعلام كرد كه سه عراقى ۳۲ تا ۴۳ساله به اتهام كمك به گروه انصارالاسلام دستگير شده اند. وى گفت از چند ماه پيش اين افراد كاوه هـ در مونيخ، نجات او در شهر بول و ديمان الف در نورمبرگ را اداره آگاهى زير نظر داشته و بعد از تحقيقات كامل دستور دستگيرى آنها را صادر كرده است.
ادارات آگاهى ايالات بايرن، بادن ورتمبرگ ونورد راين وستفالن جمعاً ۲۴ خانه و محل را بازديد كردند و در طول اين مدت يازده نفر ديگر را هم غير از افراد ياد شده زير نظر گرفته بودند.
دادستان كشور گفت اتهام سه فرد مزبور تهيه پول و عمل ارتباطى براى انصارالاسلام است و اين سازمان را حمايت مى كردند.
سازمان انصارالاسلام در سال ۲۰۰۱ در شمال عراق ايجاد شد و از جمله گروه هاى اسلامگراى راديكال و خطرناك به شمار مى رود.
آنتن فرستنده موبايل خطر ندارد
سازمان كنترل فنى (توف) شهر هانور بعد از مدت ها آزمايش و بررسى اشعه (طبيعت) آنتن هاى فرستنده تلفن هاى موبايل كه در داخل شهرها نصب شده اند اعلام كرد كه طيف مغناطيسى اين آنتن ها خطرناك نيست. اين سازمان آزمايشات خود را بر مبناى ۲۵ محدوده شهرى آغاز كرد و جمعاً ۱۱۹ مركز آنتن فرستنده را آزمايش كرد.
افزايش درآمد شركت هاى ارتباطى
با وجود وضع نابسامان و بد اقتصادى آلمان، سازمان هاى ارتباطى كشور اعلام كردند كه درآمد آنها طى سال جارى بى سابقه بوده و ۶۹درصد افزايش پيدا كرده است.
ويلى برمشت هولد مديرعامل سازمان هاى ارتباطى گفت با پيش بينى هائى كه شده فروش ما در سال جارى به ۱۳۵ ميليارد يورو مى رسد، بنابراين شركت هاى عضو اين سازمان مشكل اخراج كارمند نخواهند داشت وى ادامه داد ما حتى كمبود كارمند متخصص داريم و در حال حاضر نياز ما به ۱۰هزار كارمند جديد است.
در شركت هاى ارتباطى آلمان ۷۰۰ هزار نفر كار مى كنند و در رأس آنها سازمان كل ارتباط كشور به نمايندگى از ۱۳۰۰ شركت قرار دارد.
حمايت از مصرف كنندگان موبايل
دولت تصميم دارد تا پايان دوره پارلمان طرح حمايت از استفاده كنندگان تلفن موبايل را به تصويب مجلس بودنس تاك برساند
شركت هاى تلفنى موبيل و شركت هائى كه زنگ و لوگو روى تلفن هاى موبيل مى فرستند، پول زيادى دريافت مى كنند و مقامات در مقابل آنها عاجز هستند زيرا اين امر در قانون پيش بينى نشده است.
در اين طرح حمايت آمده است كه اين شركت ها قبل از وصل و ارسال زنگ و يا لوگو بايد از طريق SMS نوع قرارداد و هزينه آن را به صاحب تلفن اطلاع بدهند و بعد از جواب مثبت از سوى مشترى آن را وصل كنند.
ديگر اين كه دارندگان تلفن موبايل هر زمان كه بخواهند مى توانند قرارداد خود را فسخ كنند.
چنانچه در هر زمانى شركت بيش از ۲۰ يورو صورت حساب به صاحب تلفن بدهد، مشترى مى تواند جزئيات صورتحساب خود را از شركت مطالبه كند.