خبرگزارى فارس از كشته شدن على ارجمندى معاون ادارى مالى و سرپرست حراست اداره كل ثبت احوال سيستان وبلوچستان بر اثر ترور افراد ناشناس خبر داد.
رئيس روابط عمومى ثبت احوال به فارس گفته است كه عمده قاچاقچيان اين استان از جمله قاچاقچيان افغان و پاكستانى براى تردد آسانتر خود اقدام به اخذ هويت ايرانى مى كنند و ارجمندى از جمله كسانى بود كه در مقابل اين گونه سوء استفاده كنندگان و متجاوزان مقاومت مى كرد و به همين جهت بارها مورد تهديد قرار گرفته بود تا اين كه اين افراد شرور تهديدات خود را عملى كردند و زمانى كه او از اداره بيرون آمده بود پشت چراغ قرمز با شليك ۹ گلوله ترور شد.
حسابى هستم، علمى هستم، سياسى هم هستم
مهندس سيد ايرج حسابى، فرزند پروفسور محمود حسابى، قصد دارد در نهمين دوره انتخابات رياست جمهورى حضور يابد. به گزارش خبرگزارى مهر، مهندس ايرج حسابى گفته، در فضايى علمى رشد كرده و از بى مهرى ها و ناديده گرفتن حق المپيادى ها و نخبگان بشدت دلخورو ناراضى است، به همين دليل مى خواهد وارد فضاى سياسى شود تا از اين طريق بتواند پژوهشگران را حمايت كرده و موجب تقويت اقتصاد كشور شود.
او اضافه كرده: من در تمامى برنامه هاى سياسى حضور دارم و در اين مدت براى طرح هاى پيشنهادى ام با مجلس تعامل داشتم و به همين دليل با برخوردهاى سياسى زيادى روبه رو بوده ام اگرچه كارهاى علمى من بيشتر از كارهاى سياسى ام است ولى دور از سياست هم نبوده ام.
رفتار رفسنجانى فرق كرده
رئيس دانشگاه آزاد اسلامى گفت: هاشمى رفسنجانى در صورت حضور و پيروزى در انتخابات رياست جمهورى، قطعا با دوران رياست جمهورى قبليش فرق خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومى دانشگاه آزاد اسلامى، عبدالله جاسبى گفت: با توجه به تغييرات زيادى كه در اين هشت سال روى داده و فرقهاى زيادى كه اين زمان با دوران رياست جمهورى قبلى او پيدا شده، طبعا متفاوت از آن دوران خواهد بود.
كانديدا نشوم بهتر است
ناصرحجازى سرمربى سابق باشگاه استقلال تهران درگفتگوبا خبرگزارى مهر گفت با توصيه هائى كه دوستان طرف مشورت من داشته اند، فكر مى كنم اگر در انتخابات رياست جمهورى حاضر نشوم بهتر باشد.
او اضافه كرده: درحال حاضردر مشغول مشورت با برخى دوستان دانشگاهى وتحصيلكرده هستم تا بتوانم درخصوص حضور يا عدم حضوردرعرصه انتخابات رياست جمهورى تصميم گيرى كنم. با اين حال دوستان مسايلى را مطرح مى كنند كه فضا براى حضور من فراهم نيست وموضوعاتى را مطرح مى كنند كه با توجه به آنها اگردر انتخابات حضورنداشته باشم به سود من خواهد بود.
به گفته حجازى: مسايلى را كه اين دوستان مطرح مى كنند، قابل درج دررسانه ها نيست وتوصيه آنها اينست كه من براى خدمت در عرصه ورزش بهترمى توانم دين خود را به مردم ادا نمايم.
توافقنامه گروه تجزيه طلب اهوازى بامجاهدين خلق
روزنامه كويتى السياسه نوشت يك گروه مسلح اهوازى به منظور هماهنگ كردن مواضع و عمليات نظامى بر ضد دولت ايران، با سازمان مجاهدين و شورشيان عراقى، توافقنامه امضا كرده است.
به گزارش اين روزنامه، در بيانيه حزب موسوم به نهضت عربى اهواز به نقل از منابع آگاه اهوازى آمده است كه نمايندگان سازمان مجاهدين خلق و يكى از طرف هاى اهوازى، با هم ديدار كردند.
بر پايه اين گزارش، اين ديدار بعد از اظهارات مژگان پارسايى از رهبران مجاهدين كه در پايگاه اشرف عراق اقامت دارد، صورت مى گيرد. او از مردم اهواز خواسته بود به مبارزه با دولت ايران ادامه دهند.
دستگيرى در سوريه در ارتباط با اهواز
به گزارش اسوشيتدپرس، يك گروه حقوق بشر در سوريه اعلام كرد كه مقامات سورى ۵ ايرانى عرب مشكوك به ارتباط با يك گروه اپوزيسيون ايران را بازداشت كردند.
سازمان حقوق بشر سوريه در بيانيه اى نام دو تن از اين افراد را طاهر على مزراع و شاكر الخنجى ذكر كرده است. سه تن ديگر دانشجو ميباشند.
خبرگزارى اسوشيتدپرس در ادامه گزارش خود نوشته است كه اين خبر از سوى گروه مستقلى تائيد نشده و تماس با مقامات سورى براى اظهار نظر در اين خصوص امكان پذير نبود. اين دستگيرى در پى نا آرامى هاى خوزستان صورت گرفته است.
سعيد امامى و حوادث اهواز
روزنامه جوان در يادداشتى نوشت: انتشارنامه جعلى در خوزستان و ناآرامى هاى بعد از آن را مى توان با انتشار نامه منصوب به سعيد امامى در روزنامه سلام و حوادث كوى دانشگاه مقايسه كرد. اگر به رفتار عناصر افراطى در طول سالهاى اخير تاملى از سر دقت داشته باشيم به اين درك مشترك مى رسيم كه عناوين برخى روزنامه ها و اقدامات برخى تشكل هاى سياسى از قبيل نامه پراكنى به مسئولين نظام مى تواند سر نخ مناسبى براى يافتن حلقه مفقود تحركاتى از قبيل اهواز و... باشد.
شوراى جديد براى تعيين نامزد اصولگرايان
به نوشته سايت خبرى امروز با افزايش اختلافات اصولگرايان درباره تعيين نامزد نهايى انتخابات رياست جمهورى براساس نظر مقامات بلندپايه نظام، يك شوراى جديد تعيين نامزد تشكيل شده است.
اين شورا متشكل مهدوى كنى، احمد جنتى و على مشكينى است و قراراست به زودى نامزد نهايى اصولگرايان را معرفى كند.
بازتاب حضور نظاميان در عرصه بين المللى
وفا تابش عضودفتر سياسى جبهه مشاركت ايران اسلامى به سايت خبرى رويداد گفت: حضور نظاميان در انتخابات رياست جمهورى اسلامى در عرصه بين المللى بدون بازتاب نخواهد بود و همانطور كه در داخل حساسيت هائى نسبت به اين موضوع وجود دارد در خارج هم تحليل هائى در مورد ميزان مشاركت عمومى و عناصر تعيين كننده انتخابات خواهد شد، اما به دليل اينكه احتمال پيروزى كانديداهاى نظامى پايين است هنوز رسانه ها و مجامع بين المللى واكنشى به اين مسئله نشان نداده اند.
او اضافه كرد: عدم تمايل و حضور مديران اجرايى و اهالى سياست در عرصه انتخابات كشور و در پى آن حضور نظاميان نتايج مثبتى براى كشور نخواهد داشت.
دختر و پسر در دانشگاه با هم ور مى روند
گروهى از دانشجويان درس حقوق اساسى دانشكده حقوق و علوم سياسى دانشگاه تهران از حضور در كلاس اصلانى وكيل روزنامه كيهان خود دارى كردند.
به نوشته وبلاگ سرزمين من عدم حضور اين دانشجويان در سر كلاس به خاطر اين بود كه اصلانى در سر كلاس دانشجويان دانشكده را يك مشت فاحشه كه با ۵۰۰۰ تومان استخدام (!!) مى شوند خوانده و گفته بود: يك مشت فاحشه به زور پول به اين دانشكده آمده و در دانشكده باند تشكيل داده اند و بچه هاى خوابگاه را هم خراب مى كنند. وسط دانشكده دخترها و پسرها با هم ورمى رن....
چند دانشجوى سال اولى هم كه در كلاس حاضر شدند از اصلانى اينطور نقل قول كرده اند: خوب كردم كه گفتم، تو دهن هر كسى كه حرف بزنه مى زنم.
ما بى غيرتيم
پايگاه اينترنتى انصار حزب الله، در يادداشتى تحت عنوان «ما بى غيرتيم» به رواج آنچه بى حجابى و برهنگى دختران و زنان در خيابانها و معابر عمومى خوانده و بررسى آن در سه دوره سازندگى، اصلاحات و نيز فرماندهى قاليباف بر نيروى انتظامى پرداخته است.
نگارنده اين يادداشت بى اعتنايى مسوولان به پديده حجاب را مختص دوران سازندگى و اصلاحات ندانسته و قاليباف و آبادگران شوراى شهر تهران و مجلس هفتم را نيز به دلمشغولى هاى سياسى متهم كرده است.
در بخشى از اين يادداشت آمده است: امسال، ديگر، سال فاتحه خوانى براى تتمه و باقيمانده حجاب در جامعه است و البته همه عقلا ما را از پرداختن به مسأله حجاب منع مى كنند.
نقش جهان قربانى منافع صاحبان برج جهان نما
به نوشته سايت خبرى امروزعباس حاجى رسولى ها رئيس شوراى شهر اصفهان گفت: روزنامه هاى پليد عكس هاى برج جهان نما و ميدان نقش جهان را كنار هم گذاشتند و به مسولان اطلاعات غلط دادند. شهر اصفهان صاحب دارد و صاحب آن هم شوراى شهر است... تا شوراى شهرهست اجازه نمى دهيم معاون رئيس جمهور دخالتى در شهر اصفهان كند و ما تنها از دادگسترى و رأى قضائى تمكين مى كنيم... دوستان نادان و دشمنان خارجى ما دست به دست هم داده اند كه چهره شهر ما را خراب كنند. ما مولد جهان نما نبوديم و آن را هم خراب نمى كنيم... ساختمان جهان نما و ميدان نقش جهان ارتباطى با هم ندارند.
اعلام جرم عليه قاضى پرونده وبلاگ نويسان
نعمت احمدى يكى از وكلاى پرونده وبلاگ نويسان به سايت رويداد گفت: به محض اينكه قرارهاى منع تعقيب وبلاگ نويسان ابلاغ شود در دادسراى انتظامى عليه قاضى كه بدون دليل اقدام به بازداشت افراد بى گناه كرده است اعلام جرم خواهيم كرد.
او افزود: اينكه افرادى را به عنوان متهم بازداشت كنند و بعد از مدتى كه آنها را در انفرادى نگه داشتند و براى آنها پرونده سازى كردند اعلام كنند كه اين افراد بى گناه بودند و تنها ۴ نفر از آنها را به عنوان متهم تشخيص دهند، جاى تأسف است.
اطلاعات را از معاونت اطلاعات ناجا گرفته ايم
در همين حال رويداد از قول تيمور على عسگرى، نايب رئيس كميسيون اصل ۹۰ مجلس عوامل خارجى و چهره هاى افراطى دوم خردادى را عامل پشت پرده پرونده وبلاگ نويس ها دانست.
وى درمورد علت احضار ۴ تن از متهمان پرونده وبلاگ نويسان بدون طرح شكايتى عليه آنان گفت: درخصوص اين چهار نفر اطلاعاتى را از معاونت اطلاعات ناجا گرفته ايم كه حاكى از آن است كه عوامل و نيروهاى محركى از خارج از كشور تلاش مى كردند از اين افراد به عنوان ابزارى در پيشبرد اهداف خود استفاده كنند.
عسگرى افزود: متاسفانه شاهد آن هستيم كه دست هاى پشت پرده اى در سال هاى اخير كه حتى برخى ضايعات را براى دولت پيش آوردند در اين قضيه دخيل بودند كه ريشه در افراط گرايى چهره هاى افراطى در دوستان دوم خرداد دارد.
تشديد بيمارى يكى از وبلاگ نويسان در زندان
به نوشته وبلاگ طنين سكوت، مجتبى لطفى، يكى از وبلاگنويسان بازداشتى قم، بدليل مشكل تنفسى نياز به معالجه بيرون از زندان دارد.
پزشك زندان گفته است كه ريه هاى وى وضعيت بسيار بدى دارد و قسمت هائى از ريه از كار افتاده و وى از مشكل تنفسى رنج ميبرد.
دكتر زندان به وى گفته است كه حال و هواى زندان برايش خوب نيست وبايد در بيرون از آنجا تحت معالجات ويژه قرار بگيرد.
دادگاه دو روزنامه نگار كرد برگزار شد
جلسه رسيدگى به اتهامات اجلال قوامى و سعيد ساعى از روزنامه نگاران كرد روز شنبه در شعبه چهارم دادسراى عمومى و انقلاب سنندج برگزار شد.
به گزارش ايلنا، موارد اتهامى تفهيم شده به اين دو روزنامه نگار كرد اقدام عليه امنيت از طريق تبليغ براى تحريم انتخابات، توهين به رهبرى و مقدسات، دامن زدن به اختلافات قومى و مذهبى، ناكارآمد نشان دادن اصل نظام، فعاليت تبليغى براى احزاب مخالف جمهورى اسلامى، توهين به مسوولان نظام و مربوط به سخنرانى اين دو روزنامه نگار كرد در نشست اصلاح طلبان كرد كه در دانشگاه كردستان برگزار شد، عنوان شده است.
در جلسه دادگاه اين دو روزنامه نگار كرد كليه اتهامات خود را رد كردند. همچنين شاكيان پرونده نيز؛ بسيج دانشجويى و حراست دانشگاه كردستان، اداره كل اطلاعات و اداره اطلاعات نيروى انتظامى عنوان شده است.
ضرب و شتم بسيجيان
به نوشته روزنامه جمهورى اسلامى طى هفته گذشته در دو نقطه از شهرستان شهريار دو نفر از بسيجيان به خاطر اجراى امر به معروف و نهى از منكر مورد ضرب و شتم مردم قرار گرفتند.
حزب الهى هاى منطقه اصرار دارند مسئولين شهرستان خصوصا نيروهاى انتظامى و دادگاههاى مربوطه نسبت به دستگيرى عوامل ناامنى و اجراى حكم در ملاعام تسريع بعمل آورند تا كسى جرأت ارتكاب به گفته آنان منكرات و هتك حرمت و ايجاد ناامنى و نارضايتى را در جامعه نداشته باشد.
اشغال لنج ايرانى توسط تفنگداران دريايى آمريكا
به گزارش خبرگزارى فارس يك فروند لنج ماهيگيرى ايرانى در آب هاى شمال غرب خليج فارس به مدت ۲۰ دقيقه توسط تفنگداران دريايى آمريكا اشغال شد.
بر پايه اين گزارش نيروهاى آمريكايى بعد از تبادل راديويى با اين موتور لنج توسط قايق هاى تندرو خود به آن نزديك و سپس به مدت ۲۰ دقيقه آن را اشغال نظامى و بازرسى كردند كه بعد از متوجه شدن خرابى موتور لنج آن را رها و ترك كردند.
ناخداى موتور لنج اجازه يافت با تماس با يك موتور لنج صيادى ديگر ايرانى آنرا به كمك بطلبد كه با يدك اين موتور لنج به نزديك محل حادثه، به ساحل اروند كنار منتقل شد. حال تمام سرنشينان اين موتور لنج خوب توصيف شده است.
دلخورى ابطحى از تعبير داروى تلخ
محمدعلى ابطحى گفت از هاشمى رفسنجانى بخاطر توهين بزرگى كه به ملت ايران كرده دلخور شده است.
محمدعلى ابطحى مشاور رئيس جمهور در وبلاگ شخصى خود با اشاره به اين كه نمى داند هاشمى چرا تعبير خوردن داروى تلخ كانديداتورى رياست جمهورى را به كار برده است، نوشت: اين همه مشاور تبليغاتى و مطبوعاتى كه معروف است با ستادهاى ايشان همكارى صلواتى دارند چرا مشاوره نداده اند كه اين تعبير توهين بزرگى به ملت ايران است. كسى كه بخواهد رئيس جمهور مردم بزرگوار ايران شود از اين پست به عنوان داروى تلخ ياد نمى كند.
به نوشته روزنامه كيهان ابطحى در باره اظهارات اخير خاتمى كه قبول پست رياست جمهورى را كلاهى دانست كه بر سر او رفته، هنوز توضيحى نداده است.
رشوه گيرى يك سفير اروپايى از يك شبكه قاچاق انسان
به گزارش سايت «بازتاب»: يكى از سفراى اروپايى در تهران، با دريافت مبالغ سنگين، نسبت به صدور ويزا براى خروج افراد متقاضى پناهندگى از كشور، اقدام مى كرد.
بنا بر اين گزارش، سفير مذكور با برقرارى ارتباط با تعدادى از آژانس هاى مسافرتى كه نقش واسطه را در اين روابط ايفا مى كردند تعداد زيادى ويزا براى ايرانيان متقاضى سفر به اروپا صادر و از اين راه، طى چهار سال گذشته، ميليون ها دلار درآمد كسب كرده است.
بازتاب كه نام اين سفير يا كشور متبوع ا و را فاش نكرده مى نويسد شبكه قاچاق انسان كه با همكارى سفير، متقاضيان را از مسير هوايى به اين كشور اروپائى منتقل مى كرد، ادامه فعاليت خود را در اروپا با شيوه انتقال زمينى متقاضيان پناهندگى از كشور واسطه به كشور مقصد انجام مى دهد.
بنا بر اطلاعات خبرنگار «بازتاب»، سفير اين كشور اروپايى، به تنهايى از يك آژانس واسطه، مبلغ ۱/۵ ميليون دلار براى صدور ويزا به افراد مذكور دريافت كرده است.
از آنجا كه بازتاب در پايان خبر اعلام كرده كه كشورهاى سوئد، آلمان و انگليس، از جمله كشورهاى مقصد متقاضيان پناهندگى به شمار مى روند مشخص مى شود كه سفراى اين سه كشور نمى توانند سفير رشوه گير باشند.