همه چشم براهند كه آيا هاشمى مى آيد يا خير؟
خود او مى گويد تا مردم چه بگويند و چه بخواهند!؟
البته با تجربه آقاسى (يعنى بالاى ۳۰ رفتن در انتخابات مجلس) او به اين سادگى ها آبروى نداشته اش را در طبق جاه طلبى قدرت نمى گذارد! به ويژه اين كه امروزه نه تنها حزب اللهى هاى سرسخت، كه بسيارى از دوم خردادى ها هم به او رأى نخواهند داد.
وقتى هاشمى مى گويد تا مردم چه بخواهند.
يعنى اگر رهبرش خامنه اى بخواهد او مطمئن خواهد بود كه با آراء تقلبى چند ميليونى از صندوق ها درخواهد آمد.
اما اوضاع براى او از اينها خراب تر است.
خامنه اى تصميم قاطع دارد تا يك غير معمم رئيس جمهور شود.
او در ابتدا روى ولايتى و لاريجانى شرط بندى كرده بود اما گرايش هاى اين دو به رفسنجانى موجب شد تا خامنه اى آنها را رها كند.
معتمدين كنونى خامنه اى در اين ليست بلند بالاى نامزدهاى رياست جمهورى قالى باف و احمدى نژاد هستند. هيچ يك از اين دو شانسى ندارند. هر چند قاليباف خوش تيپ است و سردار سپاه. اما نظامى شدن كشور را مردم نمى پسندند و احمدى نژاد زشت و خشك و بداخلاق است.
تنها كسى كه امكان دارد در پى حمايت مشاركتى ها برنده اين بازى شود دكتر معين است.
از هم اكنون هاشمى رفسنجانى چندين ميليون در اختيار وى نهاده است و روزنامه هائى در حمايت وى به طور روزانه و هفتگى و ماهانه منتشر خواهد شد. هاشمى رفسنجانى با صرف هزينه هاى سنگين در داخل و خارج از كشور و تماس با ياران و همكاران و رفيقان گذشته، در صدد است تا با قلم هاى مختلف و رنگارنگ به جامعه بقبولاند كه او تنها ناجى جمهورى اسلامى است.
بسيارى از تبعيدى هاى دوم خردادى نيز به اين پروژه پيوسته اند. در داخل كشور هر مقاله اى كه در تأييد هاشمى منتشر مى شود با يك پاداش ۲۰۰ و يا ۵۰۰ هزار تومانى مواجه مى شود.
اما خوابى كه من ديده ام حاكى از آن است كه اين آخرين انتخابات رياست جمهورى است كه نظام ولايت فقيه برگزار مى كند، كه چنين باد.www.awesta.net