|
حجت الاسلام خرازى، يكى از سركردگان حزب الله: به خانم شيرين عبادى و... مى گويم خيال نكنى مثل بوتو مى توانى عمل كنى اگر حركتى كنيد با تيرهايمان حمله مى كنيم
ما بايد به همه كشورهاى عربى حمله كنيم
هيچ شاهزاده اى در كشورهاى غربى، آرامش نخواهد داشت خاتمى آدم سالمى است اما فكرش كج است، رفسنجانى هم يك جاهائى اشكال دارد!
امروز آمده اند پارچين، پس فردا مى خواهند خانه رهبر را بگرداند!
ما خودمان رئيس جمهور، وزير و نماينده مجلس تعيين مى كنيم- حزب الله
ما شيعيان اگر از تقليد بگذريم، خطرناك مى شويم و در اتاقشان نارنجك منفجر مى كنيم!
من همان خرازى ۱۴سال پيش هستم!
يكى از سركردگان حزب الله ايران كه در چند سال گذشته سكوت كرده بود در آستانه انتخابات رياست جمهورى در سخنانى به دولت و بعضى از روشنفكران حمله كرد.
به گزارش سايت امروز؛ جلسه دفتر مركزى حزب الله ايران روز دهم بهمن ماه در اجتهاديه محسنيه برگزار شد. در اين مراسم باقر خرازى پس از حدود چهارده سال گوشه نشينى سخنرانى پرداخت.
وى در اين جلسه گفت: «اينكه ۱۴ سال سكوت كردم به دستور كسى نبود و امروز تشخيص دادم سكوت را بشكنم.
چرا سكوت كردم؟ براى اينكه مى بايست يك دوران آموزشى بر حزب الله مى گذشت تا به بازسازى خود بپردازد و مى بايست اين كار از اول انقلاب صورت مى گرفت كه در حوادث جنگ عذر شرعى وجود داشت.
البته فتنه گرى هاى عناصر فاسد كه چهره خود را در جريانات دولت ها نشان داد مشخص كرد دشمن حزب الله چه كسانى هستند و كجا لانه دارند.
ما در اين دوران سكوت، كارهاى بزرگى انجام داديم.
... على رغم اينكه دشمنان چشم ديدن ما را ندارند و هيچ رسانه اى در جمهورى اسلامى جلسه ما با هاشمى رفسنجانى را منعكس نكرد، ما در آن جلسه عملكرد خود را به ايشان عرضه كرديم و باعث تعجب آقاى رفسنجانى شد (اشاره به ساير فعاليت هاى حزب الله).
وى در ادامه گفت: به زودى كنگره عظيم حزب الله را در قم راه اندازى مى كنيم و همه نيروهاى شهرستان ها را جمع آورى مى كنيم و افرادى را كه به دنبال منافع حزبى هستند حذف مى كنيم، گزارش عملكرد حزب الله بسيار عظيم است و در چند ساعت نمى شود بيان كرد. به سران جناح راست گفتم روحانيت و حوزه و حزب الله نياز به قيم بيرون از خود ندارد. برنامه حزب الله در چهار چيز خلاصه مى شود: ۱- برنامه هاى تئوريك ۲- آموزش كادر ها ۳- عرضه دين به مردم ۴- حركت هاى اجتماعى و در صورت نياز حركت هاى سياسى را خودمان انجام مى دهيم و ما خودمان مى توانيم رئيس جمهور، وزير و نماينده مجلس تعيين كنيم. آفت هاى دولت بعد از مقام معظم رهبرى على رغم خدماتشان، باعث شده از حالت تهاجمى به حالت دفاعى تبديل شويم تا جايى كه به دره پرتگاه نزديك مى شويم و اگر نيروهاى حزب اللهى در صحنه هاى سياسى حضور فعال نداشته باشند اين انقلاب از درون متلاشى مى شود و اين به چند دليل بود يكى اينكه از انقلاب دست برداشتند و به حفظ نظام روى آوردند. بجاى صدور انقلاب، صدور موسيقى و اراذل و اوباش شد، الان از مسئولين كسى در مورد صدور انقلاب چيزى نمى گويد. آمريكايى ها خيلى كوچكتر از آنند كه بخواهند زور بگويند، آن آقايانى كه با پاول دست دادند و دست كثيفشان در قاچاق و عهدنامه كاپيتولاسيون است و دنبال كاسبى هستند بايد جوابگو باشند. خيلى ها در مجموعه رهبرى اند و اين دليل نمى شود حرف هاى آنها مواضع رهبرى باشد و هر كه به حزب الله حمله كند به او حمله مى كنيم، دوران سكوت و مظلوميت تمام شد و من همان خرازى ۱۴ سال پيش هستم و بلكه تندتر شده ام و الان طبق نظرخودمان عمل مى كنيم و به حجت شرعى رسيده ايم.
آن آدم تئورى ام القرى بودن را مطرح كرد و باعث شد كم كم مواضع را از دست داديم. ۱۶-17 سال پيش سخنرانى تندى عليه كنترل جمعيت داشتم.
اين طرح اسرائيل است كه جلوى رشد شيعه را بگيرند، الان مرزها در اختيار اهل سنت قرار گرفته است و آنها ميلياردر شده اند. ما بايد به كشور هاى عربى حمله كنيم البته نه نظامى، بلكه بايد نيروها را بسيج كنيم.
ما شيعيان اگر از تقيه بگذريم خطرناك مى شويم به طورى كه در اتاق خوابشان مى رويم و گلوله مى زنيم و نارنجك در دهانشان منفجر مى كنيم.
آنها دارند با آتش بازى مى كنند ما مركز آنها را خواهيم زد. غرب، غرب است.
همه را بايد زد و مى زنيم و ما منتظر يك گلوله ايم.ما فرزندان حسين (ع) و عاشورا هستيم.
شعار دوم آنها واقع گرايى بجاى آرمان گرايى بوده است.الان هم به دنبال باز كردن درهاى كشور براى نابود كردن صنايع داخلى اند. شعار سومشان سياست تنش زدايى بود، ملت ها را از دست داديم و دولت ها هم نوكر آمريكا هستند، خداوند همه چيز نفت، گاز و... به ما داده است چه نيازى به تعامل داريم. ما مى توانيم بمب اتم بسازيم و مى سازيم، بايد شروع كنيم نبايد بترسيم.
آمريكا مثل سگى است كه واق واق مى كند. هيچ سلطان و شاهزاده اى در كشور هاى غربى و... حق آرامش را نخواهد داشت.من لحظه شمارى مى كنم براى آن روز، ما را در داخل كشور خفه كر ده اند.
بگذار به ما بگويند تروريست. بن لادن نوكر آمريكا است آنها چريك هاى شيعه را هنوز نديده اند. اگر جنگ شود براى همه جنگ است يا اگر صلح است براى همه بايد صلح باشد و هر كشورى كه به آمريكا كمك كند حكم محارب را دارد كه هرجا باشد بايد كشته شود و اموالشان مصادره شود.
سياست چهارمشان وفا طلبى بجاى انجام وظيفه بوده است.الناس على دين ملوكهم.در كشور، مسئولين صالح و خوب زياد داريم اما خود رهبرى فرمودند تا وقتى در بدنه قوه مجريه و قوه قضائيه فساد باشد، فساد در كشور ريشه كن نمى شود يعنى بدنه را كرم زده است.
هندى ها در جريان سونامى هيچ كمكى را قبول نكردند اما دست ما براى گدايى دراز است.
همين عرب ها اول گفتند مى دهيم اما بعداً گفتند وام مى دهيم بعد گفتند به شرطى كه محصولات ما را بخريد، مسؤولين اين طورى دارند عزت ما را حفظ مى كنند. پشت قضيه تاو چه كسى بود؟ خيال نكنند نمى دانيم.در اين ۱۴ سال خوب رصد شان كرديم.
به خانم شيرين عبادى و... مى گويم خيال نكنى مثل بوتو مى توانى عمل كنى اگر حركتى كنيد با تيرهايمان حمله مى كنيم.
حيات شما به بركت رأفت رهبرى است. در بسيارى از شهرها مساجد خالى است.اين ننگ شيعه است، مساجد ما محل تاخت و تاز ارشادى ها شده است. شعار بوش آزادى است، آن كسانى كه با پاول دست مى دهند بايد محاكمه شوند هر كه مى خواهد باشد.
عده اى مذاكرات هسته اى و عملكرد وزارت خارجه را مى خواهند به رهبرى منتسب كنند. البته ايشان با مردم صادق هستند.
عده اى مى خواهند وضعيت موجود فرهنگى را به ايشان نسبت دهند تا به خورد بچه هاى حزب اللهى دهند.
وى درادامه با اشاره به وضعيت حجاب با نوا ن در تهران گفت آقاى قاليباف بايد حواسش را جمع كند، امنيت اجتماعى منوط به عفت اجتماعى است اين دولت آزادى آورد اما براى بهائى ها و...
چند سال است حزب الله تقاضاى روزنامه كرده است اما نداده اند.اينها به ظاهر خوشگل اند ولى در باطن از آن مستبدين تمام عيارند. اگر آقاى دكتر عباسى حمله مى كند، چرا فلان مركز مى آيد مى گويد چرا آمريكا را تهديد كرده ايد؟ اينها را رعب گرفته است.من منتظر دادگاه عباسى ام، به او گفته ام پرونده۷۰۰ صفحه ات را منتشر كن، كارى نكنيد حزب الله حركت هاى زير زمينى انجام دهد و من اين كار را مى كنم. ما به مقامى رسيده ايم كه حجت بر ما تمام شده است.
خاتمى آدم صالحى است البته فكرش كج است آقاى رفسنجانى هم انسان سالمى است البته يك جاهايى اشكال دارد.
رئيس جمهور بعدى معلوم است كيست بعد از او هم معلوم است.حزب الله تاكنون سكوت كرده بود و الان به ميدان آمده.اگر بخواهيد جلوى سخن گفتن حزب الله را بگيريد و تهمت بزنيد، بدانيد ما برخورد مى كنيم. اگر با اين مسائل فرهنگى برخورد نشود نيرو هاى حزب اللهى با نيم ميليون جمعيت بيرون بريزند و خودشان عمل كنند، خود رهبرى هم دلش از اوضاع خون است... نيروهاى حزب الله بايد به هم وصل شوند، در سكوت مطلق كارهايمان را كرده ايم و اين قطار راه افتاده است و هر كس جلوى ما بايستد او را له مى كنيم. آمريكايى ها جرأت آمدن ندارند مگر اينكه از داخل چراغ سبز نشان داده شود همانند عراق.
چرا در مورد پرونده هسته اى ايران و ارجاع آن به شوراى امنيت باج دهيم چرا به پارچين آمدند مگر مردم نمى فهمند كه مى گويند فقط آمدند در حياط.... چرا قدم به قدم عقب مى رويد پس فردا مى گويند مى خواهيم برويم خانه رهبرى. چرا يك مشت بزدل ترسو پاى ميز مذاكره نشسته اند؟ چرا در برخى مواقع معلوم مى شود منفعت بيت المال نيست بلكه جيب آقايان بوده است.
آن آقايى كه در مركز است حواسش جمع باشد كشور را به سراشيبى سقوط برده اى.
... اگر مسئولين به وظيفه خود عمل نكنند ما به وظيفه خود عمل مى كنيم. بايد پايگاه هاى آمريكا در عراق را و خود آمريكا را بزنيم.شهادت براى ما احلى من العسل است، البته در رجعت دوباره بر مى گرديم. بايد مواظب افغانستان بود، يكى از سياست هاى جدى دشمن شكستن خط قرمز ها است... اين تز جدايى روحانيت از حكومت توسط خود ما دارد اجرا مى شود.در رياست جمهورى هم مخالفم اين همان تز بازرگان است. آقايان، روحانيت را ابزار خودشان كرده اند..... از اهداف اصلى ما توسعه حزب الله است در شهرها، و اين جريان عظيم بايد به سرعت از داخل به خارج منتقل شود و در آنجا شروع به حركتهاى فرهنگى، دينى و... كنيم.
بايد يك همايش يك ميليونى در تهران برگزار شود و نيروها را فراخوانى كنيم و مسئولين بدانند كه حزب الله زنده است و آمده ايم كه آمده ايم...
|