Nimrooz
Vol. 16, No. 780, April 16, 2004
سال شانزدهم - شماره ۷۸۰ - جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۳
فرار بن لادن از پاكستان
مطبوعات پاكستان از فرار بن لادن به خارج از پاكستان خبر دادند.
به گزارش سايت «بازتاب»، گزارش هايى از مطبوعات پاكستان، حاكى از آن است كه اسامه بن لادن، رهبر شبكه تروريستى «القاعده»، از طريق بندر كراچى و يا بندر كوادر در استان بلوچستان پاكستان، از راه دريا به خارج از پاكستان فرار كرده است.
روزنامه «ديلى تايمز» چاپ لاهور به نقل از دستگاه هاى اطلاعاتى پاكستان نوشت: به تازگى اطلاعات پاكستان، گزارش هايى دريافت كرده است كه بر اساس آن، بن لادن در افغانستان بوده است، سپس در منطقه «شوال» واقع در شمال وزيرستان پناه مى گيرد، اما او با ورود نيروهاى پاكستان به وزيرستان، توانسته است به استان «ديره اسماعيل خان»، واقع در نزديكى منطقه «شوال» فرار كند و زمانى كه احساس خطر كرده، به وسيله كاميونى، از استان مزبور به كراچى رفته و از آنجا نيز با قايق مخصوص صيادان به خارج از پاكستان فرار كرده است.
همچنين اين احتمال هم وجود دارد كه او از كراچى به استان بلوچستان و سپس به بندر «كوادر» در همين استان رفته، از آنجا به منطقه اى نامعلوم در خارج از پاكستان فرار كرده باشد.
بنا بر اين گزارش ها، بن لادن تا ماه ژوئن سال ۲۰۰۳ در منطقه «شوال» بوده است. پيش از اين منابع پاكستانى از محاصره بن لادن در وزيرستان منطقه مرزى پاكستان و افغانستان خبر داده بودند.
«ديلى تايمز» در ادامه نوشت: تحقيقات دستگاه هاى امنيتى آمريكا و پاكستان، ثابت كرده است كه نوارهاى صوتى بن لادن و ايمن الظواهرى كه از تلويزيون «الجزيره» پخش شد در منطقه «شوال» ضبط شده است.
از پاكستان همچنين خبر مى رسد، مقامات اين كشور، ۳ نفر از معاونان عبدالقادرخان را كه در فروش تكنولوژى هسته اى، دست داشته اند آزاد كرده است.
خبرگزارى فرانسه با اعلام اين خبر افزود: افراد آزاد شده، عبارتند از: نسيم الدين احمد دانشمند هسته اى اقبال تجوار ژنرال بازنشسته و عيزاز جعفرى، محقق و تاجر.
ژنرال شوكت سلطان، سخنگوى ارتش پاكستان، در اين باره تصريح كرد، فعلا نيازى به بازجوئى بيشتر از اين افراد وجود ندارد، اما آزادى آنان نيز به معنى بى گناهى شان نيست.
گفتنى است: ژنرال مشرف، رئيس جمهور پاكستان، در فوريه گذشته، پس از آنكه عبدالقادرخان مسؤوليت انتقال تكنولوژى هسته اى به صورت غيرقانونى را به كشورهايى همچون ايران، كره شمالى و ليبى به عهده گرفته، او را عفو كرد.

صفحه اول
خبرهاى ايران
طنز
از شما چه پنهان
از آنچه گفته اند
مقاله ها
گزارش
گفتگو
بازتاب
خبرهاى جهان
احزاب
ورزش
شعر و داستان
خاطرات
خبرهاى كوتاه
آخر هفته
حوادث
خانواده
فال هفته
روى خط آلمان
آرشيو روزنامه
آرشيو مقاله ها


Copyright 1988-2004, Oriental Newspapers
Contact us: letters@nimrooz.com